FTI - Fakulteti i Teknologjise se Informacionit
Departamenti i Elektronikës dhe Telekomunikacionit
Departamenti i Inxhinierisë Informatike
Departamenti i Bazave të Informatikës
Gjendja e Studentit
Datat e Provimeve
Orari Mësimor
Shkarko këtu faqet e para te diplomës
NJOFTIM për hapjen e nje sezoni special provimesh për vitin akademik 2015-2016.
NUMRI i KUOTAVE TË PAPLOTËSUARA (BRENDA VENDIT) PAS RAUNDIT TË PARË, per Fakultetin e Teknologjise se Informacionit, UPT
Lista e studentëve që kanë aplikuar për transferim studimesh dhe program te dyte studimi në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, UPT
Lista e fituesve nga Trojet, Inxh Informatike_dt 05.09.2016
85 - Lista perfundimtare e fituesve raundi i I Bach Inxh TLK-09.09.2016_FTI-UPT
84 - Lista perfundimtare e fituesve raundi i I Bach Inxh INF-09.09.2016_FTI-UPT
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2016 Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka