Arkiva e Lajmeve
Njoftim: 85-Inxhinieri Telekomunikacioni-Lista paraprake e fituesve-raundi i I-re-05.09.2016
Njoftim: 85-Inxhinieri Telekomunikacioni-Lista paraprake e fituesve-05.09.2016
Data e publikimit: 2016-09-05 07:56:54
Lexo me teper

Njoftim: 84-Inxhinieri Informatike-Lista paraprake e fituesve-raundi i I-re-05.09.2016
84-Inxhinieri Informatike-Lista paraprake e fituesve-raundi i pare-05.09.2016
Data e publikimit: 2016-09-05 07:53:05
Lexo me teper

Njoftim: 83-Inxhinieri-Elektronike-Lista paraprake e fituesve-raundi i I-re-05.09.2016
83-Inxhinieri-Elektronike-Lista paraprake e fituesve-raundi i I-re-05.09.2016
Data e publikimit: 2016-09-05 07:44:36
Lexo me teper

Njoftim: Studentët e Sesionit të Vjeshtës, të cilët nuk kanë paguar tarifën e shkollimit 2015-2016, të tërheqin faturën te Dega e Financës.
Studentët përsëritës të Masterit, të plotësojnë kërkesën për provimet e mbartura deri më 05.09.2016
Data e publikimit: 2016-08-30 03:40:33
Lexo me teper

Njoftim: Aplikim online për përmirësimin e notave në Sesionin e Vjeshtës, viti akademik 2015-2016.
Afati përfundimtar i regjistrimeve për përmirësimin e notave në Sesionin e Vjeshtës,është deri më datë 22.07.2016, ora 16:00.
Data e publikimit: 2016-07-15 07:45:19
Lexo me teper

Provimet e datës 5 Korrik 2016 do të zhvillohen në datën 7 Korrik 2016 për shkak të festës zyrtare të Fiter Bajramit
Provimet e datës 5 Korrik 2016 do të zhvendosen në datën 7 Korrik 2016, për shkak të festës zyrtare të Fiter Bajramit
Data e publikimit: 2016-06-07 06:32:39
Lexo me teper

Nivelet e gjuhëve të huaja për pranimet në programet e studimit të ciklit të dytë dhe të tretë
Dokumenti i njohjes së gjuhëve, mund të jetë një çertifikatë, diplomë apo dëshmi, e lëshuar nga subjekte të njohura nga Ministria e Arsimit dhe Sportit, për ofrimin e testeve ndërkombëtare.
Data e publikimit: 2016-06-07 01:53:15
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2017 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka