Arkiva e Lajmeve
Lista paraprake e fituesve për transferim dhe program të dytë studimesh në FTI
Lista paraprake e fituesve për transferim dhe program të dytë studimesh në FTI
Data e publikimit: 2016-10-03 06:34:05
Lexo me teper

Të dhënat e të gjithë aplikantëve për transferim studimesh dhe program të dytë studimi në FTI
Të dhënat e të gjithë aplikantëve për transferim studimesh dhe program të dytë studimi në FTI
Data e publikimit: 2016-10-03 06:26:55
Lexo me teper

Konkurs për personel akademik të ftuar ne FTI, për vitin akademik 2016 - 2017, (dt. e njoftimit 27.09.2016)
Konkurs për personel akademik të ftuar në FTI, për vitin akademik 2016 - 2017 (dt. e njoftimit 27.09.2016)
Data e publikimit: 2016-09-30 01:54:07
Lexo me teper

NJOFTIM për hapjen e një sezoni special provimesh për vitin akademik 2015-2016.
NJOFTIM për hapjen e një sezoni special provimeh për vitin akademik 2015-2016.
Data e publikimit: 2016-09-27 05:32:16
Lexo me teper

NUMRI i KUOTAVE TË PAPLOTËSUARA (BRENDA VENDIT) PAS RAUNDIT TË PARË, për FTI, UPT
Numri i kuotave të paplotësuara (brenda vendit) pas raundit të parë, për Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, UPT
Data e publikimit: 2016-09-23 03:27:59
Lexo me teper

Lista e studentëve që kanë aplikuar për transferim studimesh dhe program të dytë studimi në FTI, UPT
Lista e studentëve që kanë aplikuar për transferim studimesh dhe program të dytë studimi në FTI - UPT
Data e publikimit: 2016-09-23 03:15:05
Lexo me teper

Lista e fituesve nga Trojet, Inxh Informatike_dt 05.09.2016
Lista e fituesve nga Trojet, Bachelor ne Inxhinieri Informatike_dt 05.09.2016
Data e publikimit: 2016-09-09 10:07:23
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2017 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka