Datat e Provimeve

Sesioni: Vjeshtë 2016-2017

 

Bachelor :Viti I ; II ; III

 

 

 
 Master Shkencor dhe Profesional:

 

Master-Shkencor-Profesional-viti I ; viti II


 


Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2017 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka