Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit Uron studentët dhe pedagogët me rastin e 100 vjetorit të Pavarësisë

 

Me rastin e 100 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë FTI i uron të gjithë studentëve dhe pedagogëve Gëzuar Festat e 28 dhe 29 Nëntorit!

 

Urimet më të mira për këtë 100 Vjetor të Pavarësisë!

 

Sekretaria mësimore do të jetë e mbyllur për të gjitha shërbimet nga data 26 Nëntor 2012 deri më 30 Nëntor 2012. Pushimet e studentëve janë nga data 27.11.2012 deri 30.11.2012.

 

Aktiviteti mësimor fillon më 03.12.2012.