Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit

Uron studentët dhe pedagogët me rastin e Festave të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri

 

Me rastin e festave të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri, Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit uron të gjithë studentët, si dhe stafin e fakultetit, Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2013!

Urimet më të mira për Vitin e Ri 2013!

 

Sekretaria mësimore do të jetë e mbyllur për të gjitha shërbimet nga data 22 Dhjetor 2012 deri më 4 Janar 2013.

 

Pushimet e studentëve janë nga data 24.12.2012 deri 06.01.2013.

 

Aktiviteti mësimor fillon më 07.01.2013.