Nqs kur kërkoni të aksesoni e-mail-in @fti.edu.al, ju del shënimi si më poshtë:

—————————–

This account can’t be used to access Outlook.com

You’re currently signed in with an Office 365 email account, which can’t be used with Outlook.com. Please click here to sign out of your Office 365 account, then use another Microsoft account to sign in to Outlook.com (for example, your hotmail.com, live.com, or msn.com account).
—————————
 
atëherë, për të aksesuar e-mail-in duhet të hapni faqen:
 
mail.office365.com
 
Përdorni user name dhe password-in egzistues dhe e-mail-i duhet të hapet normalisht.
 
Për më shumë informacion kontaktoni: [email protected]