Njoftim lidhur me bursat nje vjecare ne fushen e TIK, qe ofrohen nga Universiteti Klangenfurt per ciklin e dyte te studimeve, ne kuader te marreveshjes me Agjencine Austriake per Bashkpunim Nderkombetar ne Edukim dhe Kerkim Shkencor….. Per me shume kliko ketu …