Njoftohen të gjithë studentët e diplomuar në vitin akademik 2018-2019 se ceremonia e shpërndarjes së diplomave për ciklet Bachelor dhe Master për të treja drejtimet në FTI do të zhvillohet:

 

Ditën e Premte datë 28 shkurt 2020 ora 12:00, në sallën Silvano Pedrollo të Rektoratit.

 

Të gjithë studentët që dëshirojnë të pajisen me uniformën e diplomimit mund ta tërheqin atë pa pagesë me anë të kartës së identitetit, ditën e Premte datë 28.02.2020 prej ores 11:00 – 11:45 në Laboratorin 302 ne Godinen e FTI-së.