NJOFTIM

Te  gjithe studentet e vitit te trete  Bachelor Inxhinieri  Informatike, Master Profesional Inxhinieri Informatike dhe  Master i Shkencave Inxhinieri Informatike   te  kontaktojne  pedagoget  per te caktuar temen e diplomes. Do te kemi komunikim  me email me tej. 

Per cdo paqartesi  ju lutemi    kontaktoni: [email protected] 

 

PROF.ASOC ELINDA MECE

Përgjegjëse e  Departamentit të Inxhinierise Informatike