Rregulla për mbarëvajtjen e provimeve në sesionin e verës dhe të vjeshtës Shtator – Tetor 2020

 

Në periudhën 21.09.2020 – 18.10.2020 dhe 19.10.2020-31.10.2020 do të zhvillohen në auditoret e FTI-së provimet për sesionin e rregullt të verës dhe të vjeshtës. Në vijim të rregullave të përcaktuara në vendimin e rektorit të UPT-së nr.63 datë 13.05.2020, për mbarëvajtjen e provimeve në këtë situatë të vështirë dhe për të ruajtur shëndetin tonë, ju bëjmë me dije:

  1. Mbajtja e maskave e detyruar
  2. Ruajtja e distancimit fizik gjatë qëndrimit në ambientet e FTI-së
  3. Plotësimi i formularit të vetëdeklarimit të gjëndjes shëndetësore
  4. Largimi nga ambientet e FTI-së menjëherë pas përfundimit të provimit
  5. Për cdo problem apo paqartësi kontaktoni me përgjegjësit e departamentit: [email protected]l, [email protected].

 

Ju urojmë suksese në provime.