Kompania Deloitte Albaniakerkon te ndertoje nje skuader ne Shqiperi me profile senior per pozicionet Developer dhe Quality Assurance Tester.

Kjo skuader pritet te filloje nga puna ne muajin Qershor 2021.

Kandidatet duhet te jene te diplomuar  ne Fakultetin e Teknologjise se Informacionit dhe te jene foles shume te mire gjuhes angleze.

 

Ne vijim gjeni njoftimet perkatese me informacione me te detajuara

 

Afati  per  aplikim  per keto pozicione : 20 Maj 2021  

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne  CV-te e tyre ne adresen[email protected] brenda afateve te percaktuara.