Ju njoftojmë se Profesori Prof. Dr. I. F. AKYILDIZ, nga Universiteti i Erlangen-Nurnberg, Gjermani, do të mbajë një seminar të hapur online për stafin dhe studentët e interesuar të FTI. 

 

Seminari me temë “6G and Beyond: The Future of Wireless Communications Systems” do të zhvillohet ditën e enjte, datë 9 Dhjetor, ora 17:00 Online (Microsoft Teams).

 

Jeni të ftuar për pjesëmarrje maksimale. Të interesuarit të dërgojnë email te Prof. Dr. Elma Zanaj [email protected].

 

Më shumë informacion rreth temës dhe Bio e Profesorit të ftuar.