Studentet Bachelor Inxhinieri Informatike njoftohen se:

 

Mbrojtja e diplomave dhe praktikave do të zhvillohet ne daten 18 Mars ne 2 grupe paralele, sallat 211 dhe 214.

Studentet te paraqiten ne ora 9:30, me prezantimin e praktikes dhe diplomes ne flash drive, e kopjojne ate ne laptopin ne dispozicion ne sallat perkatese dhe do te nisin prezantimet, 15 minuta ne dispozicion per diplome dhe praktike se bsahku.

Per cdo udhezim tjeter te nevojshem kontaktoni me udheheqesin e diplomes.

 

Per studentet Master, orari dhe sallat do te shpallen ne nje njoftim te dyte gjate javes qe vjen.

Suksese!