Hapet thirrja per aplikim per  programin Master “Engineering of Data-Intensive Intelligent Software Systems”. Masteri 2-vjecar zhvillohet ne Finlande, Itali dhe Spanje.

Jane te ftuar studentet e FTI-UPT per te aplikuar.
 
Me shume informacion e gjeni ne posterin bashkelidhur