Departamenti i Elektronikës dhe Telekomunikacionit

NJOFTIM

Mbrojta e diplomave, sezoni vjeshtë 2023

Studentët e drejtimeve bachelor, mbrojtja e diplomave do të zhvillohet më datë 02 Tetor 2023, ora 09:45

  • Bachelor Inxhinieri Telekomunikacioni, salla 305, 102, 203
  • Bachelor Inxhinieri Elektronike, salla 302, 303, 304

 

Studentët të kenë me vehte prezantimin në një pendrive apo CD për ta përdorur në një kompjuter që do të vihet në disopzicion në secilën sallë.

Ndarja e studentëve në secilën prej sallave do të publikohet në fakultet përpara fillimit të sezonit të mbrojtjes.

 

Suksese!

Departamenti i Elektronikës dhe Telekomunikacionit