Departamenti i Elektronikës dhe Telekomunikacionit

NJOFTIM

Mbrojta e diplomave, sezoni vjeshtë 2023

Studentët e drejtimeve Master i Shkencave dhe Master Profesional, mbrojtja e diplomave do të zhvillohet më datë 06 Tetor 2023, ora 09:00

 

  • Master i Shkencave në Inxhinieri Elektronike, salla 302

  • Master i Shkencave në Inxhinieri Telekomunikacioni, sallat 102 dhe 203

  • Master Profesional në Teknologji Informacioni, salla 203

 

Studentët të kenë me vehte prezantimin në një pendrive apo CD për ta përdorur në një kompjuter që do të vihet në disopzicion në secilën sallë.

Ndarja e studentëve në secilën prej sallave do të publikohet në fakultet përpara fillimit të sezonit të mbrojtjes.

 

Suksese!

Departamenti i Elektronikës dhe Telekomunikacionit