NJOFTIM PUBLIK PËR APLIKIMIN E STUDENTËVE TË INTERESUAR,PËR TË PËRFITUAR NGA SKEMA E KREDITIMIT STUDENTOR!

Agjencia Kombëtare e Financimit të Arsimit të Lartë, fton studentët me shtetësi dhe vendbanim në shqipëri, që janë të regjistruar dhe ndjekin studimet në një institucion të arsimit të lartë publik, të aplikojnë për të përfituar nga skema e kreditimit studentor. Per më shumë kliko ketu……